Reklam Alanı
Reklam Alanı

Maltepe’de pazar denetimleri

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cengiz ÇOBAN – İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL (DHA) – KORONAVİRÜSLE mücadele kapsamında tam kapanma döneminde kapalı olan semt pazarları İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle ikinci kez açıldı. Maltepe Fındıklı Mahallesi’nde kurulan pazarda sosyal mesafe kuralı zaman zaman ihlal edilirken, polis ve zabıta ekipleri denetimler yaptı.
İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile tam kapanma döneminde semt pazarlarının 8 Mayıs ve 15 Mayıs’ta açılması kararlaştırılmıştı. Bugün İstanbul’da semt pazarları ikinci kez açıldı. Pazar alanlarında gün boyunca polis ve zabıta ekiplerince denetimler gerçekleştirildi. Maltepe Fındıklı Mahallesi’nde kurulan pazarda ekipler vatandaşlara soysal mesafe kuralına uymaları konusunda sık sık uyarıda bulundu.

“VATANDAŞLAR PAZARIN KIYMETİNİ BİLSİN”
Pazarcı Olcay Aydın, “Biraz durumlar zayıf ama yine de şükür ediyoruz. Vallahi açamadık. Bu açamadığımız da iyi oldu. İnsanlar marketten sekiz liraya aldığı malı, burada beş liraya alıyor. İnsanlar biraz daha pazarın kıymetini bilsin” dedi.
Pazara alışveriş için gelen Güven Değirmenci “Pazar daha ucuz marketlere göre. Markette domatesin kilosu yedi lira, burada üç buçuk lira. Yakında her şeyi düzelir, öyle tahmin ediyorum. Pazarın açılmasından memnunum. Bezelyesi, meyvesi hepsi mevsimi geldikçe pazar daha uygun olur” diye konuştu.
(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!