Reklam Alanı
Reklam Alanı

Manavgat’ta inşaat malzemesi hırsızları tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde inşaatlardan çeşitli malzemeleri çalıp hurdacıya sattığı belirlenen T.K. (19), E.K. (18) ve B.K. (15), jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.K. ve E.K. tutuklandı.
Dün gece saatlerinde Manavgat’ın Ilıca Mahallesi’nde O.D.’ye ait inşaattan iskele kalıp demirleri, demir parmaklıklar ve beton el mikseri çalındı. O.D.’nin şikayeti üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Kumköy Jandarma Karakolu ekipleri çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde, şüphelilerin olay yerinden 07 ASR 248 plakalı minibüsle uzaklaştıklarını tespit etti. Minibüsün plakasından yola çıkan ekipler, hırsızlık şüphelileri T.K., E.K. ve B.K.’yi yakaladı. Daha önce de iki inşaattan hırsızlık gerçekleştirdikleri belirlenen şüphelilerin çaldıkları malzemeleri hurdacıya sattıkları tespit edildi. Şüphelilerin sanayide hurdacıya sattığı malzemeler de bulunarak sahiplerine iade edildi.
Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Suça sürüklenen çocuk B.K., savcı tarafından ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler T.K. ve E.K. sevk edildikleri sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!