Reklam Alanı
Reklam Alanı

Menemenspor’da yabancı krizi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR, (DHA) – TFF 1’inci Lig’de kümede kalmayı garantiledikten sonra sezonun son haftasında bu maçla adını Süper Lig’e yazdıran Adana Demirspor’a 4-1 yenilen Menemenspor’da yabancı futbolcular kriz yarattı. Kadrosunda Mohamed, Ba, Alhassan, Domgjonas, Anaane, Traore, Rasheed ve Zenke gibi oyuncuları bulunan sarı-lacivertlilerde sadece 2 futbolcu kadroda yer aldı. Mohamed sakatlığı yüzünden maçta forma giyemezken, Domgjones ve Ba ülkelerine gitti. Alhassan’ın ise süresiz kadro dışı kaldığı Menemenspor’da Rasheed ve Anaane’nin sakatlıklarını bahane edip oynamadığı ileri sürüldü. Adana Demirspor karşısında sadece Zenke ve Traore kafilede yer aldı. İki oyuncudan Zenke maça 46’ncı dakikada dahil olup 1 gol attı. Traore ise şans bulamadı. Menemenspor, maç öncesi teknik direktör Ümit Karan’ın koronavirüse yakalanmasının şokunu yaşamıştı.
STATTA ADANA ŞARKILARI
Menemenspor’un sezonun son maçında bu galibiyetle şampiyonluk ve 26 yıl sonra Süper Lig’e çıkışını garantileyen Adana Demirspor’a farklı yenildiği karşılaşmada Menemen İlçe Stadı’nda Adana şarkıları çalındı. Adana’dan final gibi 90 dakikayı izlemek için gelen yaklaşık 350 kişilik kafile, devre arasında skor 3-0’ken stat hoparlöründen çalınan, “Adana’ya Gel Gidek” şarkısına eşlik etti. Menemenspor cephesi, maç sonrası da şampiyon rakibini centilmence kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!