Reklam Alanı
Reklam Alanı

Merkezefendi şampiyonluğa kilitlendi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

DENİZLİ, (DHA) – TÜRKİYE Basketbol Ligi’nde son 10 maçını kazanarak Samsunspor’la birlikte zirveyi paylaşan Merkezedendi Belediyesi Denizli Basket, kalan 5 hafta öncesi şampiyonluğa kilitlendi. Pazartesi günü deplasmanda Balıkesir Büyükşehir ile oynayacak Merkezefendi’de Başkan Veli Deveciler, “Süper Lig yolunda oynadığımız son 10 maçı kazandık. Bu hafta çok önemli Balıkesir deplasmanında olacağız. Ligin en iyi takımlarından biri olan Balıkesir BŞB, kariyerli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Sezonun en iyi maçlarından biri olacak” diye konuştu.
Başkan Veli Deveciler, “Takımdaki havadan memnunum. Herkes çok ciddi, kararlı ve keyifle çalışıyor. Oyuncularımız ve teknik ekip canla başla çalışıyor. Koronavirüs vakalarının artması sebebiyle oyuncularımıza sürekli uyarılarda bulunuyoruz. Umarım sağlıklı bir şekilde tam takım sahaya çıkar ve hep birlikte sahada oluruz. Takımımıza ekranları başından destek verecek herkesin gönülden desteklemelerini ve dualarını eksik etmemelerini temenni ediyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!