Reklam Alanı
Reklam Alanı

Mersin’de, kumar oynayan 11 kişiye 24 bin lira ceza

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Erdemli ilçesinde koronavirüs tedbirlerini ihlal ederek kumar oynayan 11 kişiye  24 bin 156 lira ceza uygulandı.
Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçeye bağlı Tömük Mahallesi’ndeki bir sitede kumar oynandığı bilgisi aldı. Savcılıktan arama izni alan ekiplerin belirlenen adrese düzenlediği operasyonda kumar oynamak için yer ve imkan sağlayan 1 kişi ile kumar oynadığı tespit edilen 10 kişi yakalandı. Binada yapılan aramada ise 1 ruhsatsız tabanca, 156 deste iskambil kağıdı, kumar oyununda kullanılan 2 bin 790 lira para ele geçirildi.
Jandarma tarafından kumar oynayan şüpheliler hakkında, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereği kumar oynamaktan 14 bin 696 lira, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağını ihlalden 9 bin 460 lira, olmak üzere toplamda 24 bin 156 lira idari para cezası uygulandı.
Kumar oynatan kişiye de kumar oynamak için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapıldı. Adliyeye sevki edilen şüpheli mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!