Reklam Alanı
Reklam Alanı

MHP lideri Bahçeli, Anıtkabir ve Türkeş’in mezarını ziyaret etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

MHP lideri Bahçeli, Anıtkabir ve Türkeş’in mezarını ziyaret etti
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 13’üncü Olağan Büyük Kurultayı’nda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) seçilen üyelerle birlikte Anıtkabir’i ve kurucu Genel Başkan Alparslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret etti.
MHP lideri Bahçeli, partisinin 13’üncü Olağan Büyük Kurultayı’nın ardından ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Bahçeli ve beraberindeki MYK ile MDK üyeleri, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine geldi. Bahçeli’nin mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.
‘CUMHURİYETİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ’
Daha sonra Misak-ı Milli Kulesine geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Bahçeli, şunları kaydetti:
“Devletimizin kurucusu, İstiklal Savaşımızın başkomutanı, ilk Cumhurbaşkanımız Aziz Atatürk, MHP 13’üncü Olağan Büyük Kurultayı’nda seçilen MYK ve MDK üyeleriyle birlikte manevi huzurundayız. En büyük eserim dediğin Türkiye Cumhuriyeti’ni kuruluş ilkelerine bağlı şekilde muhafaza ve müdafaa azmimiz şartlar ne kadar ağır olursa olsun azalmayacak, zaafa uğramayacaktır. Bu husustaki irade ve güç kaynağımız elbette büyük Türk milletidir. Açtığın yolda gösterdiğin hedeflerde, durmaksızın, yorulmaksızın ilerleme kararlığındayız. Nice zahmetlere göğüs gererek kurup bizlere emanet ettiğin cumhuriyeti, cumhurun muazzam birlik ve diriliş ruhuyla yaşatma ve geleceğe taşıma mücadelemizi inanmışlıkla sürdüreceğiz. MHP, muhterem hatıralarını, kutlu fikir ve düşüncelerini her zaman sahiplenecek, milletimizin istiklal ve istikbal haklarını kahramanca savunacaktır. Bu vesileyle 13’üncü Olağan Büyük Kurultayımızın ülkemize, milletimize  ve Türk siyasetine yeni bir soluk, yeni bir heyecan, yeni bir ümit getirmesini temenni ediyor. Zat-ı devletlileri hürmetle rahmetle minnetle anıyorum. Ruhun şad olsun.”
TÜRKEŞ’İN ANIT MEZARINA ZİYARET
Anıtkabir’den MHP heyetiyle birlikte aynı otobüse binerek ayrılan Bahçeli, partisinin Kurucu Genel Başkanı Türkeş’in mezarını ziyaret etti. Bahçeli, burada okunan duanın ardından Türkeş’in mezarına karanfil bırakarak su döktü. Bahçeli, daha sonra aynı otobüsle parti genel merkezine gelerek, MYK ve MDK toplantısına başkanlık etti.

Görüntü Dökümü:
-Anıtkabir’i ziyaret
-Anıtkabir Özel Defterini imzalaması
-Türkeş’in mezarını ziyaret
-Detaylar
Haber-Kamera: Buğra OLAÇ-Muhammet BAYRAM-Harun ÖZALP/ANKARA, (DHA)-

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!