Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Miras’ tartışmasında muhtarı vuran kuzen adliyede

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA)- BOLU’da, miras nedeniyle tartıştığı kuzeni muhtar Necati Alıcı’yı pompalı tüfekle vurarak, ağır yaralayan Zeki Gökmen, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Olay, dün saat 12.00 sıralarında, Aktaş Mahallesi PTT Caddesi’nde meydana geldi. Zeki Gökmen, iddiaya göre, miras nedeniyle husumetli olduğu kuzeni, Sultanbey köyünün muhtarı Necati Alıcı ile yolda karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. Gökmen, otomobilinde bulunan pompalı tüfeği alıp, Alıcı’ya ateş açtı. Kavgayı görenler, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Karın bölgesinden ağır yaralanan Alıcı, ihbarla gelen sağlık ekibince ambulansla İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Zeki Gökmen ise Sultanbey köyündeki evinde gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Gökmen, bugün adliyeye sevk edildi. Necati Alıcı’nın ise hastanede tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!