Reklam Alanı
Reklam Alanı

MONTUNU MENDİL SATAN ÇOCUĞA VERDİ; O ANLARI BİR SÜRÜCÜ GÖRÜNTÜLEDİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

DÜZCE’de, Tugay Çınar (25), yağmurlu havada mendil satan bir çocuğa aracından inerek montunu verdi. Davranışıyla sosyal medyada takdir toplayan Çınar, “O an elimden o geldi. Keşke daha fazla yardım edebilseydim” dedi. O anlar ise başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bir firmada sevkiyat sorumlusu olarak çalışan Tugay Çınar, Düzce’de, D-100 karayolu Çoban mevkiinde kırmızı ışıkta aracıyla beklediği sırada, yanına gelen kağıt mendil satan çocuğun yağmur nedeniyle üşüdüğünü gördü.Tugay Çınar aracından inerek montunu çocuğa verdi. Bu sırada başka bir sürücü ise o anları kameraya alarak sosyal medyada paylaştı. Video kısa süre içerisinde onlarca kişi tarafından paylaşıldı ve Tugay Çınar’dan övgülerle bahsedildi.

‘İÇİMDEN ÖYLE BİR AN MONTUMU VERMEK GEÇTİ’

Tugay Çınar çocuğu görünce içinden montunu vermek geldiğini belirterek, “Kamera olduğunu bilseydim zaten böyle bir işe girmezdim. Genç yaşta bir arkadaşımız kağıt mendil satıyordu. Üşüdüğünü gördüm. O anda içimden montumu vermek geldi. Montumu verdim. Teşekkür etti ve vedalaştık. Bu soğukta dışarıda olması beni çok etkiledi. İçimden öyle bir an montumu vermek geçti. Keşke elimden daha çok şey gelse ve yardım edebilseydim. Ama o an elimden sadece montu vermek geldi. Bu şekilde yardım edebildim. Ben montsuz kaldım ama alırız sorun yok” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————-
-Sosyal medyada paylaşılan montun çocuğa verilme görüntüsü
-Tugay Çınar’ın iş yerinde ki görüntüsü
-Tugay Çınar ile röp ve detaylar

HABER-KAMERA: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!