Reklam Alanı
Reklam Alanı

Motosiklet kazası geçiren genç 6 gündür yaşam savaşı veriyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mehmet SALMAN/CİDE (Kastamonu), (DHA)- KASTAMONU’da, geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralanan Nihat Salcı (18), kaldırıldığı yoğun bakımda 6 gündür yaşam savaşı veriyor.
Cide ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde 4 Haziran günü motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan Nihat Salcı, kaldırıldığı Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğnu bakım ünitesinde 6 gündür uyutuluyor. Durumunun kritik olduğu söylenilen Salcı’nın 10 gün daha uyutulacağı belirtildi.
‘HERKESTEN OĞLUM İÇİN DUA BEKLİYORUZ’
Yaşanan kaza sonrası hastenede bekleyen Salcı’nın ailesi ise çocukları için her şeyin yapıldığını söyleyerek herkesin dua etmesini istedi. Baba Mehmet Salcı, “Oğlum Nihat 6 gün önce geçirdiği motosiklet kazasında kafa kısmından ağır şekilde yaralandı. 6 gündür Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesindeyiz. Burada yoğun bakım ünitesinde uyutuluyor. Doktorları tepki almak için 10 gün daha uyutacaklarını söylüyor. Burada herkes oğlum yaşasın diye elinden geleni yapıyor. Herkesten oğlum için dua bekliyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!