Reklam Alanı
Reklam Alanı

Motosikletli kuryenin yaralandığı kaza kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletten savrulan sürücü yaralanırken, motosikleti ise yol kenarında duran bir kamyonetin altına girdi. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Manavgat’ın Kavaklı Mahallesi’ndeki kontrolsüz kavşakta meydana geldi. 6561 Sokak’tan karşı yöne geçmek üzere caddeye hızlı şekilde giren Tarık Alper Gürür yönetimindeki 07 APP 204 plakalı motosiklet, Şeyh Şamil Caddesi üzerinde seyir halinde olan Zafer Koçoğlu’nun kullandığı 07 LOG 55 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet metrelerce savrulup bir kamyonetin altına girerken, başında kask olan sürücü Tarık Alper Gürür çeşitli yerlerinden yaralandı.
İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDEKİ SAĞLIKÇIDAN
Motosiklet sürücüsüne ilk müdahale, o anlarda hastanedeki ameliyattan çıkıp evine gitmekte olan bir sağlık görevlisi ile vatandaş tarafından yapıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürdüğü motosiklet sürücüsü Tarık Alper Gürür’ün durumunun iyi olduğu belirtildi. Yaralanan motosiklet sürücüsünün, sigortasız çalışan kurye olduğu öne sürüldü.
Kaza anı, hemen yakında bulunan bir ekmek fırınına ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüde motosikletli kuryenin hızla caddeye çıktığı, caddede her iki yönden otomobilin geldiği ve motosikletin otomobille çarpıştığı, motosiklet sürücüsünün çarpmanın etkisiyle savrulduğu anlar yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!