Reklam Alanı
Reklam Alanı

Muhammet Berat Alphan, Bisiklet Federasyonu başkan adaylığını açıkladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL,(DHA) – Muhammet Berat Alphan, Türkiye Bisiklet Federasyonu’na başkan adayı olduğunu açıkladı.
Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun Olağan Seçimli Genel Kurulu, 3 Kasım Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirilecek. Yapılacak genel kurulda başkan adayı olduğunu ifade eden Muhammet Berat Alphan, “155 kez milli formayla uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil eden ve bu sporumuzla ilgili çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunan biri olarak, ben de başkanlığa adaylığımı siz değerli basın mensuplarımız aracılığıyla kamuoyuna açıklıyorum” dedi.
Muhammet Berat Alphan, şunları dile getirdi: “Bisiklet Federasyonumuz 1923 yılında kuruldu. O zamandan bugüne, tüm başkanlarımız ve çalışanlarımız, bu sporun önündeki engellerin kaldırılması, ülkemizde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve uluslararası müsabakalarda iyi sonuçlar alınması için emek verdi, çaba gösterdi, gayret sarf etti. Herkese teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Çünkü çok iyi biliyoruz ki, bisiklet sporumuzun bugünlere gelmesinde, en büyük başarı bu işe gönülden hizmet eden öncü insanların varlığıdır. Bugün bisiklet ulaşım, sağlık, turizm, spor ve eğlence ile bütünleşik düşünülen bir spordur. Ölçekler büyümüş, nitelikler artmış, beklentiler çok ileri seviyeye ulaşmıştır.  Bu yüzden, şimdi çok daha büyük düşünmek, yeni vizyonları hayata geçirmek, yeni bir heyecanla işe koyulma vaktidir. 2023 senesinde Cumhuriyetimizin ve camiamızın 100.yılını kutlarken, bir asırlık bu güzel yolculuğu daha  güzel noktalara taşımak adına terimizin son damlasına kadar çalışacağız. Biz, yeni bir atılım zamanının geldiğine inanıyoruz. Biz, bu alanda Türkiye’yi daha iyi bir konuma taşımak istiyoruz.  Ekibimizle birlikte uzun bir hazırlık dönemi sonunda, bisiklet sporumuzun tüm sorunlarını masaya yatırdık ve bunları nasıl çözebileceğimize ilişkin projeler geliştirdik. Yakın dönemde Türkiye’de bisiklet kullanımını en az yüzde 100 artırmak, bisiklet kullanıcılarının güvenli sürüş yapması için gereken şartları oluşturmak, bisiklet turizmini büyütmek, bisiklet kullanımında dünya ile entegre bir bakış açısını hayata geçirmek ve bisiklet sporu için gereken güçlü siyasi desteği sağlamak öncelikli hedeflerimiz. Federasyon olarak yetenekli sporcuları ülkemize kazandırmak, olimpiyatlarda ve uluslararası yarışmalarda çok daha iyi dereceler elde etmek de elbette bu önceliklerden biri. Türkiye Bisiklet Federasyonu 3 Kasım 2021 tarihinde yeni başkanını seçmeye hazırlanıyor. 155 kez milli formayla uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil eden ve bu sporumuzla ilgili çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunan biri olarak, ben de başkanlığa adaylığımı siz değerli basın mensuplarımız aracılığıyla kamuoyuna açıklıyorum. Doğru bir planla, kolektif bir akılla, birlik ve beraberlikle yapamayacağımız hiçbir şey yok. Onun için “Birlikte Biz Daha Güçlü, Yol Daha Güzel” diyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz, İl müdürlerimiz, bisiklet camiasının değerli hizmet adamları ve bu alanda kendini sorumlu hisseden herkesle el ele vererek, bisiklet sporumuzu zirveye taşıyalım.  Önümüzdeki seçimlerin, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve ülkemiz için hayırlı olmasını diler, gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederim.”
(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!