Reklam Alanı
Reklam Alanı

Muhtarın ‘kavga’ ihbarıyla gelen polislere pasta sürprizi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, (DHA)- ÇORUM’da muhtar ve azaları, Polis Haftası dolayısıyla 2 grup arasında ‘kavga’ ihbarında bulunup, mahalleye çağırdıkları polislere pasta keserek, sürpriz yaptı.
Kentte Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ve azaları, 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak, mahallelerinde 2 grup arasında kavga olduğu yönünde ihbarda bulundu. Muhtar ve azaları, olay yerine gelen polis ekiplerine ise Polis Haftası dolayısıyla pasta ile sürpriz yaptı. Şaşıran polisler, ‘176’ncı yılınız kutlu olsun’ yazılı pastanın üzerindeki mumları üfleyip, sürpriz için teşekkür etti. 
Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray “Emniyet teşkilatımızın 176’ncı yılını en kalbi duygularımızla kutluyorum. Bugün onların günü böyle bir sürpriz yapmak istedik” dedi.
Görevli Komiser Yusuf Karatay da, “Biz buraya kavga anonsu ile gelmiştik, güzel bir sürprizle karşılaştık. Bize bu güzel günü yaşatan muhtarımıza ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!