Reklam Alanı
Reklam Alanı

MXGP of TURKEY’de ilk gün kazananları DHA’ya konuştu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Courtney Duncan: Afyon favori pistim
Davide De Bortoli: Burada yarıştığım için çok heyecanlıyım

Sezer AFŞAR – Ata SELÇUK / AFYONKARAHİSAR, (DHA) – Dünya Motokros Şampiyonası’nın 8’inci etabı Bitci MXGP of TURKEY’de heyecan başladı. İlk gün takviminde yer alan FIM Kadınlar Dünya Motokros Şampiyonası’nın Türkiye ayağını kazanan Courtney Duncan ile Motokros Avrupa Şampiyonası’nın Türkiye ayağını kazanan Davide De Bortoli, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamalarda bulundu.
Kawasaki pilotu Courtney Duncan, Türkiye ayağında zirvede yer aldığı için mutlu olduğunu söyleyerek, “Çok iyi hissediyorum. İyi performans sergilemediğim iki yarıştan sonra podyumun en tepesinde yer almak çok güzel. Bugün iki sağlam yarış oldu. Bugünün sonunda bundan daha mutlu olamazdım” dedi.
“AFYON, FAVORİ PİSTİM”
Günün gerçekleştirilen 2’nci yarışında rakibi Kiara Fontanesi’yi son dönüşte gösterdiği performans ile geride bırakarak 1’inciliği elde eden Duncan, “Yarışın son turunda son virajda gösterdiğim performansımdan mutluyum. Yarışın büyük çoğunluğunda 2’nci sıradaydım. Benim için ekstra puanlar almak çok önemliydi. Afyon pistinde yarıştığım için çok heyecanlıyım. Benim favori pistim olduğunu söyleyebilirim. Çok eğlenceli ve sıçrayışları iyi olan bir pist. Burada geçirdiğim vakitten keyif alıyorum” diye konuştu.
Duncan, salı günü tekrar yarışacağı için heyecanlı olduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapacağını da sözlerine ekledi.
DAVIDE DE BORTOLI: BURADA YARIŞTIĞIM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM
Motokros Avrupa Şampiyonası’nın Türkiye etabında gerçekleştirilen 2 yarışın da galibi olan Davide De Bortoli, Afyon pistiyle ilgili olarak övgü dolu ifadeler kullanırken, “Burada yarıştığım için çok heyecanlıyım. Çok güzel bir şehir ve çok iyi bir pist. Bugün benim için iyi bir gün çünkü iki yarışa da kazandım. Perşembe günü için konsantrasyonumu korumalıyım. Umarım şampiyonluğu kazanırım. Afyon’un padoğu ve pisti çok büyük. Pistte çok fazla sıçrama yapmanız gereken alan var” diye konuştu.
Öte yandan salı günkü yarışlar için düşüncelerini paylaşan De Bortoli, hata yapmak istemediğini vurgulayarak iyi yarışlar çıkarmak istediğini vurguladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Courtney Duncan’ın açıklamaları
– Davide De Bortoli’nin açıklamaları

(FOTOĞRAFLI)

04.09.2021 – Haber Kodu : 210904156

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!