Reklam Alanı
Reklam Alanı

Nazilli Belediyespor’un önceliği duran top

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ, (DHA) – 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, bay geçirdiği haftanın ardından çıkacağı Zonguldak Kömürspor deplasmanında duran toplara büyük önem verecek. Üst üste aldığı iki galibiyetle lige müthiş bir başlangıç yapan, ardından Amed Sportif deplasmanından eli boş dönen Nazilli Belediyespor’da süperbetin teknik direktör Kadir Kar, Zonguldak deplasmanından puan ile dönmek için planını hazırladı. 
Kadir Kar, “Zonguldak Kömürspor maçına çok iyi hazırlandık. Özellikle duran toplar konusunda her gün çalışmalarda bulunduk. Artık gol yollarında sonuca gitmeye ve skor üretmeye çalışacağız. Kalemizde de duran toplardan gol yememeye özen göstereceğiz. Bu zorlu Karadeniz deplasmanı için artıları ile eksileri ile oyuncularımızla çalıştık. Bu deplasmandan puan ile dönmek istiyoruz” dedi.
Nazilli’de maç öncesi sakatlığı geçen santrfor İlyas Çakmak, kanat oyuncusu Aytaç Deniz ve orta sahla Mehmet Özdıraz takımla çalışmalara başladı.

(FOTOĞRAFLI)  

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!