Reklam Alanı
Reklam Alanı

Nehirde boğulan Cemil toprağa verildi; sosyal medya paylaşımı için suya atladılar iddiası

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İzzet NAZLI/HATAY, (DHA)- HATAY’da iki arkadaşıyla Asi Nehri’ne atladıktan sonra boğularak hayatını kaybeden Cemil Şerekioğlu (19), Altınözü ilçesine bağlı Sarıbük Mahallesi’nde toprağa verildi. 3 arkadaşın nehre, sosyal medyada video paylaşmak için atladıkları öne sürüldü.
Olay, dün saat 21.00 sıralarında merkez Antakya ilçesinden geçen Asi Nehri’nde meydana geldi. Nehir üzerinden geçen yaya köprüsüne gelen Cemil Şerekioğlu ile arkadaşları Ö.F.B. (18) ve Y.A. (18), suya atladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine gelen AFAD, sağlık ve itfaiye ekipleri nehre atlayan Ö.F.B. ve Y.A.’yı kurtardı ancak Şerekioğlu’na ulaşamadı. Kurtarılan iki genç, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Bir saatlik çalışmanın ardından Şerekioğlu’nun cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybeden gencin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Şerekioğlu’nun cesedi,  otopsi için Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ
Otopsinin ardından ailesine teslim edilen Cemil Şerekioğlu için Altınözü ilçesine bağlı Sarıbük Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Şerekioğlu ailesinin yakınları güçlükle ayakta durdu, Cemil Şerekioğlu’nun cenazesi, kılınan namazından ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Bu arada Cemil Şerekioğlu ve iki arkadaşının bir sosyal medya platformunda video paylaşmak için nehre atladıkları iddia edildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!