Reklam Alanı
Reklam Alanı

Öğrencileri için ‘Drama Köprüsü’ türküsünü söylediler

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- MİLLİ Eğitim Bakanlığı Öğrenci Yerleştirme ve Geliştirme Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Türkiye’nin Öğretmenleri Çocukları için Söylüyor’ projesi kapsamında Edirne’deki öğretmenler, kent merkezi ile ilçelerdeki tarihi ve turistik yerlerde ‘Drama Köprüsü’ isimli şarkıyı hem çaldı hem de söyledi.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ‘Öğretmenler Çocuklar İçin Söylüyor’ projesi kapsamında 81 il öğretmenleri kendi yörelerinin şarkı ve türkülerini söyledi. Edirne’de de kent merkezi ve ilçelerde görev yapan öğretmenler, bölgelerindeki tarihi ve turistik yerlerde çektikleri videolarla ‘Drama Köprüsü’ türküsünü seslendirdi. Çekilen videolardan oluşan video bugün Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü sayfasından paylaşıldı.
Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Milli Eğitim Bakanlığı Öğrenci Yerleştirme ve Geliştirme Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Türkiye’nin Öğretmenleri Çocukları için Söylüyor’ projesi kapsamında, Serhat Şehri Edirne’mizin öğretmenleri ‘Drama Köprüsü’ isimli türküyü seslendirdi” denildi.
Video kısa sürede çok sayıda kişi tarafından beğeni topladı.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!