Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ölümlü kavganın nedeni için taraflardan biri ‘kıskançlık’, diğeri ‘uyuşturucu’ dedi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Davut CAN/İZMİR, (DHA)- İZMİR’de dövmecide çıkan1 kişinin öldüğü 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın ardından gözaltına alınan Mehmet Can Turan tutuklandı. Turan’ın polise verdiği ifadede, “İş yerime çok fazla kız gelip gidiyordu. Beni kıskanıyorlardı, sürekli bir şeyleri bahane edip kavga çıkarıyorlardı” dediği belirtildi. Nusret S. ise kavganın nedeninin Turan’ın uyuşturucu satması olduğunu öne sürerek, “Defalarca uyardık ama hala devam ediyordu. Bu yüzden problem çıktı” dedi.
Eşrefpaşa Caddesi’nde manav dükkanı işleten Erdal S. ve kardeşleri Ferhat S. ile Nusret S., önceki gün saat 20.00 sıralarında Barbaros Mahallesi 341 Sokak’ta dövme yapan Mehmet Can Turan’ın iş yerine gelerek pompalı tüfekle ateş açtı. Turan da iş yerinde bulunan pompalı tüfekle karşılık verdi. Kavgada, 3 kardeş ile o sırada olay yerinden geçen V.B. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırdı. Bir süre polise direnen Mehmet Can Turan ise ikna edilerek gözaltına alındı.
KARDEŞLERDEN 1’İ ÖLDÜ, 1’İ AĞIR YARALI
Yaralılardan durumu ağır olan Erdal S., tedaviye alındığı hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Ferhat S.’nin tedavisinin sürdüğü, Nusret S. ile V.B.’nin taburcu edildiği bildirildi.
BİRİ ‘KISKANÇLIK’, BİRİ ‘UYUŞTURUCU’ DEDİ
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Can Turan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Turan’ın polise verdiği ifadede, “İş yerime çok fazla kız gelip gidiyordu. Bu yüzden beni kıskanıyorlardı. Sürekli bir şeyleri bahane edip, kavga çıkarıyorlardı” dediği belirtildi.
Nusret S.’nin ise ifadesinde, “Uyuşturucu satıyordu. Defalarca uyardık ama hala satmaya devam ediyordu. Bu yüzden aramızda problem çıktı” dediği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!