Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Kurucu Rektörü Yazgan, son yolculuğa uğurlandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali KADI/NİĞDE, (DHA)- ANKARA’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Oktay Yazgan (78), üniversitede düzenlenen törenin ardından Bor ilçesinde toprağa verildi.
Yaşlılığa bağlı hastalıkları nedeniyle Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Oktay Yazgan için üniversite bahçesinde tören düzenlendi. Törene Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ile Yazgan’ın yakınları ve akademisyenler katıldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kar, Oktay Yazgan’ın insancıl ve güvenilir kişiliğiyle üniversite camiasında her zaman hayırla anıldığını söyledi. Kar, “Hocamızı şahsen tanıyan personelimiz, onun devlete bağlılığını, milletine duyduğu sevgiyi, devletin çıkarlarını her türlü şahsi çıkarların üstünde tutan onurlu davranışını ve devlet adamlığını her zaman vurgulamışlardır. Prof. Dr. Oktay Yazgan hocamız çalıştığı her kuruma değer katan kişiliğiyle öğrencisinden personeline kadar herkesin sevgisini ve saygısını kazanmış bir şahsiyet olmuştur” diye konuştu.
Oktay Yazgan’ın cenazesi, törenin ardından memleketi Bor ilçesindeki mezarlıkta kılınan namazdan sonra toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!