Reklam Alanı
Reklam Alanı

Operatör şirketinden gençlere özel uygulama

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Turkcell, 26 yaş altında tüm operatör hat sahibi ya da kullanıcısı olan abonelerin hizmetine sunduğu mobil uygulaması GNÇ’nin yenilendiğini açıklayarak, uygulamanın gençlere eğlenceli vakit geçirme, ünlü markaların özel ayrıcalıklarından faydalanabilme imkânının yanı sıra pek çok özel fırsat ve avantaj sunduğunu belirtti.

Turkcell, gençlere özel uygulaması olan GNÇ ile sürprizler, hediyeler ve fırsatlar sunmaya devam ettiğini belirterek uygulamaya giren gençlerin her hafta sürpriz ödüllü yarışmalara katılabildiğini, ücretsiz GB kazanabildiğini duyurdu.

YENİ GNÇ UYGULAMASINDA NELER VAR?

Ücretsiz indirilebildiği belirtilen GNÇ uygulamasında bulunan oyunlarla gençlerin boş zamanlarını dolu geçirme fırsatı bulduğu, uygulama içindeki yarışmalarla cep telefonu, alışveriş çeki gibi ödüller kazanabildiği ve GB hediyelerinden faydalanılabildiği açıklandı.

Turkcell, uygulamanın video platformu olan ‘Challenge TV’nin yeni dönemde gençlere ödüllü yarışmalar sunduğunu belirtilerek sakızla en büyük balonu yapma, 10 saniyede en fazla limon dilimi yeme gibi ‘challenge’lara katılmak isteyen gençlerin, çektikleri videoları Challenge TV’ye yükleyerek telefon, tablet, akıllı saat gibi ödüller kazanma şansı yakaladığını, ek olarak videosu onaylananlara GB hediyesi verildiğini duyurdu.

Reklam Alanı

“HER PAZARTESİYE ÖZEL KAMPANYA”

Uygulamada her Pazartesi sürpriz saatlerde düzenlenen ‘özel kampanya’ya katılan gençlere ödüller ve avantajlı teklifler verildiği ve yeni dönemde de ‘Çatlat’ kampanyasıyla haftada 2 kez sürpriz internet fırsatlarının sunulacağı belirtildi. Ayrıca Turkcell’li gençlerin her hafta ‘Çatlat’ ile iki kez ücretsiz GB kazanabileceği de kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!