Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ordu’daki yağış nedeniyle fındıklarını Tokat’ta kurutuyorlar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih YILMAZ/NİKSAR, (Tokat) (DHA)- ORDU’da yağışlı hava nedeniyle fındık üreticisi ürünlerini kurutamayınca Tokat’a gitti . TIR parklarına fındıklarını seren üreticilerden Adem Akdelen “Artık buraya da yağmur yağarsa Diyarbakır’a kadar gideceğiz” dedi.
Ordu’da hasat sezonunun tamamlanmasıyla fındıklarını toplayan üreticiler, mahsullerini kurutmaya başladı. Kentteki yağışlı hava nedeniyle bazı üreticiler ise Tokat’a geldi. Üreticiler, Niksar ilçesindeki D-100 kara yolundaki TIR park alanlarına fındıklarını serip kurutmaya çalışıyor. 
‘FINDIK KURUTMAK İÇİN GELDİK’
Ordu’nun Korgan ilçesinden geldiklerini söyleyen fındık üretici Adem Akdelen (32), “Fındıklarımı Ordu’daki yağıştan dolayı kurutamadık. Fındığımızı kurutmak için buraya geldik. 2 gündür buradayız. Sağ olsunlar, burada da bizi hoşgörü ile karşıladılar. Fındık kurutmak için burası çok güzel bir yer. Burada da Çarşamba günü yağmurlu gözüküyor. Artık buraya da yağmur yağarsa Diyarbakır’a kadar gideceğiz” dedi. Yüksel Esen (77) ise “Buraya Ünye’den geldik. Fındığımızı kurutamadık. Ünye’de çok yağmur yağdığı için burayı tercih ettik. İnşallah burada kurutacağız. Burada inşallah, yüzümüz güler “diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!