Reklam Alanı
Reklam Alanı

Otomobil çarpan köpeği sedye ile veterinere taşıdılar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tugay BEKTAŞ/DÜZCE, (DHA) – DÜZCE’de otomobilin çarptığı sokak köpeğini gören vatandaşlar yakında bulunan veteriner kliniğine haber verdi. Klinik çalışanları köpeği sedye ile taşıdı ve tedaviye aldı. 
Olay öğleden sonra, Kültür Mahallesi Akçam Sokak’ta meydana geldi. Plakası alınamayan bir otomobil sokak köpeğine çarparak kaçtı. Vatandaşlar yakında bulunan veteriner kliniğine giderek durumu bildirdi. Klinik çalışanlarının yaptığı ilk incelemede köpeğin ayağında kırık olduğu tespit edildi. Çalışanlar yanlarında getirdikleri sedye ile köpeği kliniğe taşıyarak tedavisine başladı. 
Köpeğin ayağında meydana gelen kırığın gözle görüldüğünü dile getiren Veteriner Hekim “Sinem Abanoz Aşıkoğlu, “Ayakta net bir kırık olduğu gözle görülüyor. Tedavisini yapıp gereken yere teslim edeceğiz” dedi. 
Bu arada, köpeğe çarparak kaçan aracın bulunması için bölgede bulunan güvenlik kameralarının incelenmesine başlandığı bildirildi. 

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!