Reklam Alanı
Reklam Alanı

Otomobil çarpması sonucu yaralanan tilkiyi yoldan geçen 2 arkadaş veterinere götürdü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat AYDIN/OLTU (Erzurum), (DHA)- ERZURUM’da araç çarpması sonucu yaralanan tilki, bu sırada otomobille yoldan geçen Ümit Onat ve arkadaşı Erkan Özden tarafından veterinere götürüldü. Sağ ayağında kırık tespit edilen tilki, tedaviye alındı.
Kent merkezinden Oltu ilçesine gitmek için araçlarıyla yola çıkan Ümit Onat ve Erkan Özden, Yayla geçidinde önlerinde giden bir otomobilin, karşıya geçmeye çalışan tilkiye çarptığını gördü. Yaralanan tilkiyi hemen kendi otomobillerine alan Onat ve Özden, hayvanı Oltu ilçesindeki veteriner hekim Selim Çevik’e götürdü. Yapılan kontrollerde sağ ayağı kırıldığı belirlenen tilkiye ağrı kesici iğne yapıldı. Tilkinin ayağı sarıldıktan sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne bilgi verildi.
Tilkinin hayati tehlikesinin olmadığını ifade eden veteriner hekim Selim Çevik, kırık olan sağ ön ayağını sardıklarını, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekibi gelene kadar misafir edeceklerini söyledi.
Tilkiyi veterinere getiren iki arkadaştan Ümit Onat ise, “Çarpan araç yoluna devam edince biz durarak yaralı tilkiyi Oltu’daki veteriner hekime getirdik. Veteriner hekim Selim Çevik gereken müdahaleyi yaptı. Kırık olan ön sağ ayağını sardı. Biz de Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne bilgi vererek tilkiyi teslim almalarını istedik” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!