Reklam Alanı
Reklam Alanı

Otomobilden hırsızlık yaptı; saç ve sakalını kesip polisten kaçmaya çalıştı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)İSTANBUL’da park halindeki otomobillerin “Hayalet Ekran” diye tabir edilen parçalarını çalan hırsız, kaçtığı alışveriş merkezinin koridorunda saç ve sakalını keserek, polisten kaçmaya çalıştı. Ancak güvenlik kamera görüntülerinde eşkalini değiştirdiği fark edilen hırsız yakalandı.
Park halindeki otomobillerin “Hayalet Ekran” diye tabir edilen parçalarını çalan M.N. film senaryolarını aratmayan bir takibin ardından yakalandı. Şüphelinin hırsızlığı gerçekleştirdiği otomobilin sahibinin gelmesi üzerine yakındaki alışveriş merkezi içine kaçtığı belirtildi. Burada bulduğu boş bir koridorda saçlarını ve sakallarını sıfır numaraya kesen,  bu sayede tipini değiştiren şüphelinin alışveriş merkezi dışına çıktığı öğrenildi.

POLİSİ KANDIRAMADI
Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri şüphelinin eşkalini  değiştirme oyununu ortaya çıkardı. Kamera görüntülerindeki eşkalle aranmaya başlanan hırsız M.N. bir gün sonra gözaltına alındı. Oto hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelinin 20 Eylül tarihinde Bayrampaşa’da bir otomobili çaldığı ayrıca  3 Eylül ve 20 Eylül tarihlerinde iki ayrı otomobilin Hayalet Ekran olarak tabir edilen parçalarını çaldığı tespit edildi. Şüpheli polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

HAYALET EKRAN NEDİR
Hayalet ekran, araçların kadranını anlık olarak camlara yansıtan sistemdir. Hayalet ekran sayesinde kişileri gözlerini yoldan ayırmadan, araç gösterge panelini cam üzerinden takip edebiliyor.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!