Reklam Alanı
Reklam Alanı

Otomobilin motor kısmına sıkışan kedi kurtarıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Halim AKCA/BUCAK (Burdur), (DHA)- BURDUR’un Bucak ilçesinde, otomobilin motor bölümüne sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.
Mehmet Akif Mahallesi’nde oturan Serdar Çimen, dün evinin önünde park halindeki 15 ABF 079 plakalı otomobili çalıştırıp hareket edeceği sırada aracın ön kısmından kedi sesi duydu. Hemen aracı durdurup, motor kaputunu açan Çimen, kedi sesinin buradan geldiğini fark edince Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü arayarak yardım istedi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, kaputu açarak kediyi çıkarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekibi kediyi yarım saatlik uğraştan sonra çıkardı. Otomobilden yara almadan çıkarılan yavru kedi bir kutuya konularak bakımları yapılmak ve beslemek üzere itfaiyeye götürüldü. 
Bucak İtfaiye Müdürü Sedat Çavdar, “Mehmet Akif Mahallesi’nde bir vatandaşın ‘otomobilden kedi sesi geliyor’ ihbarı üzerine vakit geçirmeden olay yerine gittik. Otomobilden kedi sesi geliyordu. Başka kedilerden korkarak mı, yoksa motor ısısından yararlanmak amacı ile mi girmiş bilemiyoruz ama ekip arkadaşlarımın çalışması sonucu yavru kediyi sağsalim çıkardık. İtfaiyemizde bakımı yapılıp, karnı doyurulduktan sonra tekrar doğaya salacağız” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!