Reklam Alanı
Reklam Alanı

Otomobilin motoruna giren yavru kedinin inadı ekipleri pes ettirdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA) – SİVAS’ta, park halindeki otomobilin motor bölümüne giren yavru kedi ekiplerin uzun süren çabasına rağmen dışarı çıkartılamadı. 
Gece saatlerde, Şeyh Şamil Mahallesi Dursun Gencer Caddesi üzerinde vatandaşlar Mehmet Ali Çelik’e ait park halindeki 58 AG 231 plakalı otomobilin motor kısmından kedi sesi geldiğini duydu. Durum otomobilin sahibi Çelik’e haber verildi. Bir süre motorda kediyi arayan Çelik ve çevredekiler yavru kediyi mahsur kaldığı yerden çıkaramadı. İhbar üzerine olay yerine Sivas Belediyesi İtfaiye ekipleri geldi. Ekiplerin de uzun süren çabasına rağmen yavru kedi mahsur kaldığı yerden yine çıkarılamadı. 
Kediyi çıkarmak için uzun süre çaba sarf ettiklerini söyleyen Mehmet Ali Çelik, “Kedi devamlı hareket ediyor. Bir sıkışma yok ama dışarıya çıkmıyor. Ekmek falan koyduk ama çıkmadı. İtfaiye ekipleri de müdahale etti. Aracın alt kısmını da söktük, kendiliğinden çıkmasını bekleyeceğiz” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!