Reklam Alanı
Reklam Alanı

(ÖZEL) 72 OTOMOBİLDEN HAYALET GÖSTERGE ÇALAN ÇETE ESENYURT’TA YAKALANDI… ŞÜPHELİLER KAMERADA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Veysel TİMDU – Erol DEĞİRMENCİ- Şahin BOZKURT / İSTANBUL , (DHA) İSTANBUL’da 10 ilçede 72 lüks otomobilden hayalet gösterge çalan 4 kişilik hırsızlık çetesi yakalandı. Şüphelilerden biri otomobil kamerasına, bir diğer şüphelinin de kırdığı otomobilin camından içeriye girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, daha önce 9 ilçede lüks otomobillerdeki hayalet göstergelerini çalan hırsızların, aynı yöntemlerle ilçedeki hırsızlıkları  üzerine harekete geçti. 24 Şubat günü Beylikdüzü’nde aynı yöntemle bir otomobilden hayalet gösterge çalan hırsızlar kaçarak  Esenyurt’a geldi. Cumhuriyet Mahallesi’nde yine bir otomobilden hayalet gösterge çaldıkları esnada durumdan şüphelenen trafik polisleri, şüphelilerin yanına gitti. Polislerin geldiğini gören hırsızlar kaçmaya başlarken, bir polis memuru şüphelileri durdurmak için kaçtıkları otomobile ateş etti. Otomobile merminin isabet etmesi üzerine şüpheliler, araçtan inip bir taksiye binip kaçtı.

ÇALARKEN ARAÇ KAMERASINA YAKALANDILAR
Aynı günün akşam saatlerinde ise yine bir otomobilden hırsızlık yaptıkları esnada şüpheliler, başka bir otomobilin kamerası tarafından görüntülendi. Fark edilmeleri üzerine  hırsızlar olay yerinden kaçarken, kamera kaydı alan araç sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Araç kamerasından alınan kayıt üzerine ekipler hırsızları yakalamak için çalışmaya başladı.

ESENYURT’TA 22, 9 İLÇEDE 50 OTOMOBİLDEN HIRSIZLIK YAPTILAR
Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan güvenlik kamerası incelemelerinde de  hırsızların bir otomobil ile Başakşehir’in Altınşehir Mahallesine kaçtığı tespit edildi. Adres tespitinin ardından harekete geçen polis ekipleri, 4 şüpheliyi kaldıkları evde yakalayarak, ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Yapılan çalışmalarda şüphelilerin 9 ilçede 50, Esenyurt’ta ise 22 otomobilden hayalet gösterge çaldığı tespit edildi. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden  3’ü tutuklanırken, 1 şüphelinin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Görüntü dökümü:
————–
Güvenlik Kamerası:
-Şüphelilerin polisi gördükten sonra kaçması
-Polisin şüphelilere ateş etmek için silah çekmesi
-Bir şüphelinin aracın camını kırması
-Arabanın içine atlaması
-Aracın içinden çıkıp, geldiği araca binmesi
-Araç Kamerası:
-Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları araçtan çıkışı
-Polis Kamerası
-Şüphelilerin karakoldan çıkarılışı
-Arşiv Görüntüsü
-25.01.2021 tarihinde yayınlanan “Lüks otomobillerden ‘hayalet gösterge’ çalan hırsızlar kamerada” 

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!