Reklam Alanı
Reklam Alanı

(Özel)-AVCILAR’DA METROBÜSTE DUYGU SÖMÜRÜSÜYLE DİLENCİLİK KAMERADA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Şahin BOZKURT – Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL, ( DHA) – AVCILAR’da eski kıyafetler giyen ve fiziksel engelliymiş gibi hareket ederek metrobüste yolculardan para toplayan dilenci kameraya yansıdı.  
Olay,  Avcılar’da bulunan İBB Sosyal Tesisleri Durağı’na meydana geldi. İddiaya göre öğle saatlerinde durağa gelen kimliği belirsiz kişi, durağın çatı kısmındaki tabelanın arkasına sakladığı eski montunu giydi. Ardından da ayakkabılarını çıkaran dilenci, eşyalarını tabelanın arkasına saklayarak durağa gelen bir metrobüse bindi. Yalın ayak ve eski montuyla duygu sömürüsü yapan kişi insanlardan para toplamaya başladı. Durumun farkına varan bir vatandaş, dilencinin numarasını cep telefonu kamerasıyla kaydetti, o anları da sosyal medyada paylaştı. 

“YAKLAŞIK 1 AYDIR GÖRÜYORUM ONU”
Dilenciyi görüntüleyen Tolga Türker, “Ben yaklaşık bir aydır görüyorum. Bir aydır özellikle soğuk havalarda gelip ayakkabılarını çıkartıyor. Şu çatının üzerine koyuyor eşyalarını, hatta şu anda eşyalar orada. Metrobüse yalın ayak binip duygu sömürüsü yapıyor sürekli. Kambur yürüyor ama sağlam aslında. Her gün aynısını yapıyor. Ben onu takip ediyordum, metrobüse binmesini bekliyordum. İçerde rezil edecektim onu ama bugün tesadüf metrobüse binmedi. Yarın da gelir o buraya, her gün aynı saatlerde geliyor. İki montu var onları değişim yapıyor.” dedi.

Görüntü Dökümü:
Cep telefonu
-Montunu değişmesi
-Ayakkabılarını çıkarması
-Çatıya koyması
-Fiziksel engelli taklidi yapması
AKTÜEL
-Montunu değişmesi
-Çatıya koyması
-Kaçış anı
-Fiziksel engelli taklidi yapması
-Görüntüleyen kişiyle röp
-Muhabir anons (Şahin BOZKURT)
-Genel ve detay görüntü 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!