Reklam Alanı
Reklam Alanı

(ÖZEL) ÜSKÜDAR’DA ARAÇ SAHİPLERİNİN KİLİMLİ BATTANİYELİ DOLU ÖNLEMİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cengiz ÇOBAN – İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL,(DHA) METEOROLOJİ’nin İstanbul için öğleden sonra ve akşam saatlerinde kuvvetli yağış uyarısının ardından Anadolu Yakası’nın bazı ilçelerinde dolu yağışı olabileceğini düşünenler araçlarının üzerine kilim, battaniye ve bezler koyarak önlem aldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden öğleden sonra ve akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış ve dolu uyarısı yapıldı. Meteorolojiden yapılan açıklamada su baskını ve ulaşımdaki aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Uyarıda olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi. Meteorolojinin uyarısının ardından Anadolu Yakası’nda özellikle daha önce dolunun vurduğu Üsküdar’da araçların üzeri battaniye, kilim ve bezler konularak önlem alındı. Dolu önlemi aldığını söyleyen Mustafa Türk, “Üsküdar’da daha önce dolu yağışı yaşandığı için araçlar çok fazla zarar gördü. Bizde zarar görmesin diye battaniye ile kapattık. Bizde böyle önlem almaya çalıştık” diye konuştu.

Görüntü dökümü:
——————-
-Dolu önlemi alan araçlar
-Battaniye, kilim ve bezlerle örtülen araçlar
-Araç sahibi ile röp
-Genel ve detay görüntüler
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!