Reklam Alanı
Reklam Alanı

(ÖZEL) YOKUŞTA KAYAN TIR’IN 4 OTOMOBİLE ÇARPTIĞI KAZA GÜVENLIK KAMERASINDA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hasan YILDIRIM -Özgür EREN / İSTANBUL,(DHA)- KAĞITHANE’de yokuşta kayan TIR, krşı yönden gelen otomobili sürükleyip, park halindeki 3 otomobile çarptı. TIR’ın yokuş aşağı otomobillere çarpma anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Kaza, Kağıthane Gürsel Mahallesi Tümleç Sokak üzerinde meydana geldi. Bir inşaattan malzeme yüklenen TIR, yokuştan kaymaya başladı. Karşı yönden gelen otomobili sürükleyen TIR, art arda 3 otomobile çarptı. Ardından da hızını alamayarak kaldırıma çıkıp, çarptığı 2 ağacı devirdi. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle olası bir faciadan dönülen kazada
4 otomobilde hasar oluştu.İhbar üzerine gelen polis ekibinin tutanak tutmasının ardından kazaya karşışan araçlar, çekici ile yoldan kaldırıldı. 

“NORMALDE BURADA ÇOCUKLAR VARDI; FACİADAN DÖNÜLDÜ”
TIR’ın çarptığı otomobillerden birinin sürücüsü Doğukan Bağ, “Yukarıda inşaat var. Yüklü olan hafriyat kamyonu freni boşalarak önündeki araçlara çarparak ilerliyor.  Allahtan sokağa çıkma yasağı vardı. Normal zamanda burada çocuklar oynardı. Burası cıvıl cıvıldı. Faciadan dönüldü. Hafriyat kamyonunun önündeki araçta yolcu da vardı ama Allah korudu. Yoksa şimdi burada cenaze vardı. Kaldırıma çıktıktan sonra ağaçları devirerek, durdu. Zaten buranın en büyük sıkıntısı yolun dar olmasına rağmen çift şeritli olması. Geliş gidiş olması. Araçlar birbirine sürterek, gidiyor. Buranın tek şerit olması lazım” dedi.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA
Kaza anı ise, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yokuşu çıkan otomobili,hızla kayan TIR önüne alıp, sürüklüyor. Daha sonra da TIR park halindeki araçlara çarpıyor. 

Görüntü Dökümü:
————
GÜVENLİK KAMERASI
TIR’ın yokuş aşağıya kayması
Yukarı çıkan otomobile çarpması
Park halindeki araçlara çarpması
Kaldırıma çıkarak iki ağacı devirmesi
AKTÜEL GÖRÜNTÜ
Olay yerinden görüntü
Zarar gören otomobiller
Bir otomobilin çekici ile çekilmesi
Otomobilin lastiğinin değiştirilmesi
Otomobil sahibi ile röp.
Sokaktan görüntü
Genel ve detaylar

 

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!