Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Panik yaptım’ deyip kaçtılar, 11 bin TL ceza yediler

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da, polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan 2 kişiye 11 bin TL para cezası uygulandı. Sürücü Oğuzhan Y.’nin (28) “Panik yaptım, o yüzden kaçtık” demesi üzerine polis memuru, “İzinli günümde ben bile evden çıkmıyorum” karşılığını verdi.
Olay, saat 22.40 sıralarında Muratpaşa ilçesi Mevlana Kavşağı üzerinde meydana geldi. Motorize polis ekiplerinin sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı durdurmak istediği 07 AFD 959 plakalı otomobilin sürücüsü Oğuzhan Y. ile yanındaki arkadaşı Yasin T., ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Oğuzhan Y. ve Yasin T., zaman zaman ters şeride girerek hem kendi hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye attı.
ÇOK SAYIDA EKİP TAKİP ETTİ
2 şüphelinin otomobili, yaklaşık 5 kilometrelik kovalamacanın ardından Çaybaşı Mahallesi 1345 sokak üzerinde motosikletli Yunus timleri tarafından önleri kesilerek durduruldu. Araçtan indirilen iki şüpheli elleri kelepçelenerek kaldırıma oturtuldu. Bir süre sonra polis ekipleri, şüphelilerin üzerinde ve araçlarında arama yaparken suç unsuru taşıyan herhangi bir şeye rastlamadı.
‘İZİN GÜNÜMDE BEN BİLE EVDEN ÇIKMIYORUM’
Gazetecilerin “Neden polisten kaçtınız?” sorusuna sürücü Oğuzhan Y., “Panik yaptığımız için kaçtık” dedi. Bunun üzerine polis memuru “Yasaklarda niye dışarıya çıkıyorsunuz?” diye sorunca Oğuzhan Y. “İlaç almaya çıktık” savunması yaptı. Polis memuru da “İzinli günümde ben bile evden çıkmıyorum” karşılığını verdi.
Kovalamaca esnasında otomobilden dışarıya atıldığı iddia edilen bir poşeti de arayan polis ekipleri, caddede yapılan tüm aramalara rağmen bulamadı. Alkol testinde alkol almadıkları belirlenen şüphelilerden sürücü Oğuzhan Y.’ye ‘Kırmızı ışıkta durmamak’, ‘Ters yönde araç kullanmak’, ‘Dur ihtarına uymamak’, ‘Maske takmamak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten’, arkadaşı Yasin T.’ye ise ‘Maske takmamak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten’ dolayı toplam 11 bin TL para cezası uygulandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!