Reklam Alanı
Reklam Alanı

PAZAR SABAHI FIRINLARDA SICAK EKMEK KUYRUĞU

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa ESEN / İSTANBUL (DHA) KADEMELİ normalleşme kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağının sürdüğü pazar günü, birçok fırının önünde uzun ekmek kuyrukları oluştu. Kartal’da sabahın erken saatlerinde oluşan uzun kuyruklar dikkat çekti.
Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerine kapanan İstanbullular, sabah erken saatlerde fırınların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kartal Soğanlık’ta yakın mesafede bulunan çok sayıda fırının önünde de benzer manzaraya rastlandı. Kahvaltı için sıcak ekmek almaya fırınlara gelen vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına da uydu. Fırın sahibi Kadir Çelik, “Biz içeri teker teker aldığımız için aralarındaki mesafelerden dolayı kuyruk oluşuyor. Vatandaşlar evinde, ekmeği de fırından almayı tercih ediyorlar. Bizim kültürümüze de uygun olduğu için evde ailecek kahvaltı yapıyorlar” dedi.
Sırada bekleyen Şenol Kaya “Kahvaltı yapmak için insanlar sıcak ekmek alıyorlar. Bu da maalesef kuyruk yapıyor. İnsanlar bir tek cumartesi-pazar kahvaltı yapıyorlar aileleri ile. Sıcak ekmek de kahvaltıda iyi gidiyor. Bugün ama durum maalesef kendini de aşmış” diye konuştu. Melisa Işık ise, “Bugün pazar, insanlar izinli.” ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü:
———————–
-Fırınların önünde oluşan ekmek sırası
-Sırada bekleyen vatandaşlar
-Fırından ekmek alan vatandaşlar
-Fırın sahibi ile röportaj
-Sırada bekleyenlerle röportaj
-Genel ve detay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!