Reklam Alanı
Reklam Alanı

Pazar yerlerinde yoğunluk yaşandı, girişlerde kuyruklar oluştu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde 17 günlük tam kapanmada ilk kez açılan Pazar yerlerinde yoğunluk oluştu. Vatandaşlar, zabıta ekiplerince içeriye kısım kısım alınınca girişlerde uzun kuyruklar oluştu.
İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre; koronavirüs tedbirleri kapsamında ‘tam kapanma’ uygulamasında, tarımsal ürünlerin 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde 10.00 ile 17.00 saatleri arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazar yerlerinin açık olunması kararı alındı. Mevsimsel etkiler nedeniyle ürün arzında yaşanan artış, ürünlerin saklama zorluğu ve raf ömürlerindeki kısalık nedeniyle çiftçiler tarafından üretilen tarımsal ürünlerin zayi olabileceği yönünde bulunulan tespitler sonucu alınan bu karar sonrası, vatandaşlar da soluğu pazar yerlerinde aldı.
İnegöl ilçesinde kurulan 8 ayrı pazar yerinde yoğunluk yaşandı. Zabıta ekipleri pazarda yoğunluğu azaltmak için vatandaşları, peyderpey içeriye aldı. Girişlerde uzun kuyruklar oluştu. Pazarlardaki ürünler saatler içerisinde tükendi. İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban pazar yerlerinde incelemelerde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!