Reklam Alanı
Reklam Alanı

PENDİK’TE OTOBÜS DURAĞINDA DÖRT KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZA KAMERADA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA
Pendik’te dün biri hamile kadın olmak üzere dört kişinin yaralandığı otobüs durağındaki kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 
Kaza, dün Ankara Caddesi üzerinde saat 18.00 sıralarında yaşandı. İçerisinde 3 kişinin bulunduğu pikap, iddiaya göre süratli bir şekilde cadde üzerinde ilerlerken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otobüs durağına çarptı. Durakta bekleyen ikisi çocuk, biri hamile bir kadın olmak üzere toplam dört kişi yaralandı. Kazanın hemen ardından olay yerinden kaçmaya çalışan pikaptaki üç kişi vatandaşlar tarafından kovalandı. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla en yakın hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaçan üç kişiden biri polis tarafından yakalandı. 

KAZA ANI KAMERADA
Öte yandan, kaza çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, pikabın duraktakilere çarptığı, birinin pikabın kasasına fırlarken, diğer üçünün ise yola savrulduğu görülüyor.

Görüntü Dökümü:
————
Güvenlik kamera görüntüleri
Olaydan sonraki arşiv görüntüler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!