Reklam Alanı
Reklam Alanı

Peşine takılan çocuğu polis ekiplerine teslim etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tezcan SOLMAZ/DÜCE, (DHA) – DÜZCE’de, annesi uyurken evden çıkan 6 yaşındaki Kerem Mutlu, yolu kaybedince marketten çıkan Kadriye Polat’ın peşine takıldı. Polat küçük çocuğu polis ekibine teslim etti. Ailesiyle irtibata geçen polis, çocuğu teslim etmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.
Olay öğleden sonra, Aziziye Mahallesi’nde meydana geldi. Kadriye Polat marketten çıkarak eczaneye gittiği sırada arkasından bir çocuğun geldiğini fark etti. Polat, çocuğa adını ve nerede oturduğunu sordu. Adının Kerem Mutlu (6) olduğunu öğrendiği çocuğun nerede oturduğunu öğrenemeyen Kadriye Polat, durumu polise bildirdi. Polis ekibi, çocukla ilgilenerek, “Annen nerede? Annen ile babanı çağıralım gelsin.” dedi. Kerem annesinin evde dinlendiğini belirtti. Kadriye Polit, polis memurları gelinceye kadar Küçük çocuğun peşine takıldığını söyleyen Kadriye Polat, “Eczanede ilaç hazırlatacaktık. Vakit geçsin diye markete gittik. Ondan sonra dönüşte de çocuk arkamızdan geldi. ‘Beni babaanneme götürün’ dedi. Adını sordum, babaannesinin nerede olduğunu öğrenmeye çalıştım. Tam adresi bilmediği için polisi aramamız gerektiğini düşündük.” dedi. 

FOTOĞRAFLI 

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!