Reklam Alanı
Reklam Alanı

Pfizer/BioNTech, ABD’de 12-15 yaş aralığına aşı için başvuruda bulundu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ABD, (DHA)- Koronavirüse (Kovid-19) karşı aşı geliştiren Pfizer ve BionTech, aşının 12-15 yaş arasında kullanılması için FDA’e acil durum kullanımı için başvuruda bulundu.

Amerkan ilaç firması Pfizer ve BioNTech’in ortak geliştirdikleri Kovid-19 aşısının 12-15 yaş aralığındaki çocuklara uygulanması için ABD Gıda ve İlaç Dairesine (FDA) acil durum kullanımı başvurusunda bulundu. Pfizer ve BionTech’ten konuyla ilgili yapılan açıklamada, geliştirilen Kovid-19 aşısının 12-15 yaş arasında kullanılması için FDA’e acil durum kullanımı için başvuruda bulunulduğu belirtildi.

“BAŞVURU ÖNEMLİ BİR ADIM TEŞKİL ETMEKTEDİR”

Pfizer ve BionTech, geçen ay yapılan araştırmada, aşının 12-15 yaş aralığında yüzde 100 etkinlik gösterdiğini yineledi.  Şirket açıklamasında “Yaptığımız bu başvuru, küresel aşılama çabalarını genişletmek için hükümetleri destekleme çalışmalarımız için önemli bir adım teşkil etmektedir” ifalerine yer verdi. 

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!