Reklam Alanı
Reklam Alanı

Pınar Karşıyaka ligde kayıp

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR, (DHA) – FIBA Şampiyonlar Ligi’nde 8’li finale kalarak ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil eden Pınar Karşıyaka, ING Basketbol Süper Ligi’ndeki düşüşüne engel olamıyor. Uzun süre zirve takibini sürdürdükten sonra art arda Anadolu Efes, Frutti Extra Bursaspor, Fenerbahçe Beko (D) ve son olarak alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Galatasaray’a 94-92’lik skorla boyun eğen Kaf-Kaf, son 4 maçını kaybederek taraftarını üzdü.
Galatasaray yenilgisi sonrası konuşan Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, “Yüksek skorlu, seyir zevki açısından güzel bir maç oldu. Galatasaray’ı tebrik etmek istiyorum. Ama esasen kendi oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. İki takım, sahaya farklı motivasyonlarla çıktı. İki oyuncumuzdan ve üç yardımcımdan mahrum çıksak da elimizden geleni yaptık. Hafta arasında yoğun enerji kaybımız oldu ancak kupadaki hedefimize ulaştık. Bu bizim için daha önemliydi” dedi.
Ufuk Sarıca şöyle konuştu: “Önümüzdeki hafta maçımızı kazanarak ligdeki üçüncülüğümüzü matematiksel olarak garanti altına almak istiyoruz. Oyuncularımı, bu hafta içinde gösterdikleri zorlu performanstan dolayı tebrik ediyorum. Hakem arkadaşlarımıza şunu söylemek istiyorum; ben de uzun yıllar üst düzeyde maçlar oynadım. Oyuncular, maç içerisinde o nabızda bazen bazı şeylere itiraz edebiliyorlar veya reaksiyon verebiliyorlar. Bunlara eğer basitçe düdük çalınacaksa Türkiye liginde bir sürü oyuncunun bu düdüklere maruz kalması gerektiğini düşünüyorum. Bu konularda belki biraz daha yapıcı ve sakin kalabilirler.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!