Reklam Alanı
Reklam Alanı

Pınar Karşıyaka zirvede başladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) – 

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu I Grubu’ndaki ilk maçta Avrupa’daki Türk derbisinde Tofaş’ı evinde M’Baye’nin 25 sayılık performansıyla 78-70 mağlup eden Pınar Karşıyaka, grupta ilk haftayı lider tamamladı. Grubun diğer maçında Hapoel Holon, Happy Casa Brindisi’yi 87-85 mağlup etti. Çift devreli maçlar sonucu grupta ilk 2 sırayı elde edecek takımlar şampiyonluk yolunda 8’li Final’e kalacak. Pınar Karşıyaka, grupta haftaya İtalya’da Brindisi’ye konuk olacak. 
Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon çıktığı 7 maçta 5 galibiyet alıp yalnız Brose Bamberg’e 2 kez yenilen Kaf-Kaf, geçen sezon koronavirüs pandemisi yüzünden ıskaladığı Avrupa kupasını kulübe getirme yolunda ilk hedefini 8’li Final olarak belirledi. Tofaş maçını değerlendiren Antrenör Ufuk Sarıca, “Bizim için harika bir başlangıç ve galibiyet oldu. Sert ve iyi bir takıma karşı oynadık. Özellikle ilk çeyrekte savunmada bazı hatalar yaptık ama daha sonra bunu düzelttik. Belki hücumda iyi değildik ama savunma yaptık. Oyuncularımı tebrik ederim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!