Reklam Alanı
Reklam Alanı

Pınar Karşıyaka’da Roll farkı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ergin KARATAŞ / İZMİR (DHA) – ING Basketbol Süper Ligi’nde 6 maçta 5 galibiyetle liderlik koltuğunda oturan Pınar Karşıyaka, yıllardır aradığı şutörü bu sezon buldu.
Daha önce 2015’teki şampiyon kadrosundan Jon Diebler ayrıldıktan sonra denediği birçok şutör guardtan beklediği verimi alamayan Kaf-Kaf, EuroLeague ekibi Olimpia Milano’dan Michael Roll’ü transfer ederek nokta atışı yaptı. 5’ini bu sezon kadrosuna dahil ettiği 7 yabancısı bulunan Pınar Karşıyaka’nın yenilerinden Roll, forma giydiği maçlardaki performansıyla takımı sırtlayan isimlerden oldu. Ligde 4 maçta yüzde 66.6 üçlük, 69.5 ikilik isabet oranıyla 16.7 sayı, 3 asist ortalamalarıyla oynayan Roll, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de 12.7 sayı, 2.7 ribaund, 2.7 asist ortalamasıyla oynuyor. Tecrübeli şutör, son Semt77 Yalovaspor maçında orta sahadan attığı son saniye üçlüğüyle de taraftarın gönlünde taht kurdu. 34 yaşındaki Roll, Türkiye’de daha önce farklı takımlarda 4 sezon forma giymişti.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!