Reklam Alanı
Reklam Alanı

Pitbull saldırısı kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde, başıboş halde gezen Pitbull cinsi köpeğin yoldan geçen bir kişiye saldırması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Bitez Mahallesi’ndeki bir restoranda çalışanlar, başıboş gezen Pitbull cinsi köpeğe, yiyecek verdi. Boynunda tasması olan ve gün boyu restoranın önünden ayrılmayan köpek, yoldan geçen bir kişiye saldırdı. Kimliği belirsiz kişi, aldığı darbeyle yere düşerken, köpek, restoran çalışanları tarafından uzaklaştırıldı. Şans eseri yara almadan saldırıdan kurtulan kişi bölgeden ayrılırken, ihbar üzerine gelen Bodrum Belediyesi Geçici Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi görevlileri, köpeği alıp, Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne götürdü.
Restoran çalışanı Felemez Dağ, “Köpeği daha önce burada görmedim. Sabah saatlerinde restoranın önüne geldi. Aç ve susuz olduğunu anlayınca yemek verdik. Köpek de kapının önünden ayrılmamaya başladı. Tasması var diye bir şey yapmadık. Ya terk edildi yada kaçtı diye düşündük. Bir yandan da tedirgin olduk. Kapının önünde sessizce dururken, yoldan geçen bir adama saldırdı. Isırmadı ama adamı yere düşürdü. Hemen koştum, o sırada yeniden saldırmaya çalıştı. Boynundaki tasmadan tutup, çektik” dedi.
Saldırı anı ise restoranın güvenlik kameralarınca kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Güvenlik kemarası saldırma anı

Haber: Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!