Reklam Alanı
Reklam Alanı

Polisi tehdit eden ilaç mümessili ve doktor serbest

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU’da, pizzacıda çıkardıkları taşkınlığın ardından olay yerine gelen polisleri tehdit eden doktor Özkan V. ve ilaç mümessili Çağlar A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olay, dün akşam saatlerinde Yaşamkent Mahallesi’ndeki bir pizzacıda meydana geldi. Aile sağlık merkezinde görev yapan doktor Özkan V. ile ilaç mümessili Çağlar A., iddiaya göre alkol aldıktan sonra pizzacıya gitti. Pizza siparişi veren ikili ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çağlar A. gelen polislere, “Sizi Irak’a, Suriye’ye gönderirim” diyerek tehditler savurdu. Olay çıkartan ikili ile polisler arasındaki arbede bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Takviye ekiplerin de gelmesiyle polis aracına bindirilen Özkan V. ve Çağlar A. alkol muayenesi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne götürüldü. Burada da polislerle tartışıp küfür ve hakaret eden ikili, iddiaya göre hastane içerisindeki eşyalara zarar verdi.  Çıkan arbedede bir polis hafif şekilde yaralandı.
ADLİ KONTROL
Olayın ardından gözaltına alınan Özkan V. ve Çağlar A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İki kişi savcılık sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!