Reklam Alanı
Reklam Alanı

Polisten kaçarken hafif ticari araç çarptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da polisin şüphelendiği Babacan Darılmaz (30), kaçmaya çalışırken hafif ticari aracın çarpmasıyla ağır yaralandı. Çarpma anı DHA kamerasına yansıdı.
Antalya Adliyesi’ne gelen Babacan Darılmaz, polise birilerinin kendisini silahla kovaladığını söyledi. Görevli polisin hareketlerinden şüphelendiği Darılmaz bir anda koşmaya başlayıp, araç trafiğinin yoğun olduğu Dumlupınar Bulvarı’na girdi. Bariyerin üzerinden atlayan Darılmaz’a, Gültekin İpek’in kullandığı 06 GS 162 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Darılmaz, ağır yaralandı. Kazada, otomobil sürücüsü İpek de hafif yaralandı.
İhbar üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Babacan Darılmaz’a müdahale ettikten sonra yakındaki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Bir basketbol kulübünde masör olan ve hafif yaralanan hafif ticari araç sürücüsü Gültekin İpek ayakta tedavi edildi. İpek, “Takımda kaza bela olmasın diye kurban kesmiştik. Başımıza bu kaza geldi” dedi.
Hafif ticari aracın Darılmaz’a çarpma anı, DHA muhabiri tarafından anbean görüntülendi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!