Reklam Alanı
Reklam Alanı

Polisten, lösemi tedavisi gören minik Miray’a doğum günü sürprizi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Anıl ATAR/ADANA, (DHA)- ADANA’da polis ekipleri, özel bir hastanede lösemi tedavisi gören Miray Uğurlu’ya 5’inci yaş günü için sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Polis ağabeylerinden polis kimliğini alıp, pastasındaki mumları üfleyen minik Miray, büyük mutluluk yaşadı.
Kentteki özel bir hastanede bir süredir lösemi tedavisi gören ve 5’inci yaş günü gelen Miray Uğurlu’nun ailesi, İl Emniyet Müdürlüğü’ne mail göndererek, kızlarının polisleri çok sevdiğini bu nedenle de doğum gününü kutlamasını istedi. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin talimatı üzerine Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri yaş pasta yaptırıp minik Miray’ın tedavi gördüğü hastaneye gitti.
Miray, ellerinde yaş pasta ve hediyelerle odasına giren polisleri görünce büyük mutluluk yaşadı. Polis, pastasının üzerindeki mumları üfleyen Miray’a polis kimliği ve hediyeler verdi. Minik Miray da polisleri çok sevdiğini ve artık kendisinin de polis olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!