Reklam Alanı
Reklam Alanı

Porsuk Çayı’na düştü, polis halatla kurtardı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Engin ÖZMEN-Caner AKSU/ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR’de Porsuk Çayı’na düşen Ayhan Çelik (40), polis ekiplerince kurtarma halatıyla sudan çıkartıldı. Sıfırın altında 8 dereceye kadar düşen soğuk havada titreyen Çelik’i polisler, vatandaşların verdiği atkı ve giysiler ile ısıtmaya çalıştı.
Ayhan Çelik, öğle saatlerinde İstiklal Mahallesi Köprübaşı’nda, henüz bilinmeyen nedenle Porsuk Çayı’na düştü. Çelik’in suya düştüğünü görenler, polisi aradı. Kısa sürede Köprübaşı’na gelen polis ekipleri, kurtarma halatını suya attı. Ayhan Çelik de halatı beline bağladı. Çelik, çevredekilerin yardımıyla halat ile çekilerek, sudan çıkarıldı.
Sıfırın altında 8 dereceyi bulan soğuk hava nedeniyle üşüyen Çelik’e çevredekiler bere ve atkılarını verdi. Polis ekipleri de atkıları, Çelik’in ellerine sararak ısıtmaya çalıştı. Olay yerine  gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Çelik, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çelik’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!