Reklam Alanı
Reklam Alanı

Pülümür Vadisi’nde bahar güzelliği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ, (DHA)- TUNCELİ’de akarsuları, şelaleleri, yaban hayatı ve bitki örtüsü ile doğal güzelliğinden söz ettiren Pülümür Vadisi’nde ilkbahar güzelliği yaşanıyor. Dağların arasından süzülerek akan Pülümür Çayı ile şelaleler, doğa tutkunlarının gözdesi haline geldi.
Aziz Abdal, Zel, Silbüs ve Meydan dağları yamaçlarında olan Pülümür Vadisi; akarsuları, şelaleleri, meşe ağaçlarının yoğunluğu, bitki örtüsü, kayalık yamaçları, kanyonları ve yaban hayatı ile görsel güzellik sunuyor. Kocakoç köyünden başlayarak, Pülümür ilçesine kadar uzanan 60 kilometrelik mesafeye sahip Pülümür Vadisi, bahar mevsiminde yeşil bitki örtüsü ve dağlardan akan akarsuları ile doğa tutkunlarının da uğrak yeri haline geliyor. 
Pülümür Vadisi’nin eşsiz güzelliğe sahip olduğunu belirten doğa fotoğrafçısı Kemal Özer, “Uzun parkurdan sonra buraya geldik. Ormanın içinde zahmetli de olsa keyifli yolculuğumuz oldu. Bu şelale ve Pülümür Çayı, muhteşem. Çok güzel fotoğraflar ve videolar çektik. Görülmesi gereken bir bölge. Bu vadi, dağ keçilerine ve diğer yaban hayvanlarına da ev sahipliği yapıyor. Gelecek arkadaşlar lütfen; buraları kirletmesin, temiz tutsun” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!