Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sahilde Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mithat ABAKAN- Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde turistler ve otel çalışanları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı sahilde kutladı.
Kumköy Turizm Merkezi’ndeki 5 yıldızlı bir otelde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yılı için kutlama yapıldı. Otelin bahçesi ve sahilde yapılan etkinliğe tatilciler, otel çalışanları ve bölgedeki diğer otelde konaklayan turistler katıldı. Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle süslenen otelin çalışanları, bando takımı eşliğinde otel bahçesinden sahile yürüdü.
SAHİLDE 1 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ YAPILDI
Etkinliğe katılanlar sahilde yaklaşık 1 kilometre boyunca bando takımının çaldığı marşlar eşliğinde yürüdü. Turistlerin de katıldığı yürüyüş plajda güneşlenenler tarafından kamera ve fotoğraf makineleriyle görüntülendi. Deniz paraşütüyle gökyüzünde Türk bayrağı açılan etkinliğe katılanlar, kırmızı beyaz balonları 10. Yıl Marşı eşliğinde havaya bıraktı. Etkinlik marşların söylenmesiyle sona erdi.
Etkinliği düzenleyen otelin genel müdürü Ahmet Çevik, tesiste konaklayan Rusya, Almanya, İngiltere, Polonya gibi 20 ülkeden turistin Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!