Reklam Alanı
Reklam Alanı

Salihli’deki fuhuş operasyonunda 2 ev mühürlendi, 4 kadın sınır dışı edildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Emre SAÇLI/SALİHLİ (Manisa), (DHA)- MANİSA’nın Salihli ilçesinde polisin iki ayrı adrese düzenlediği fuhuş operasyonda 4’ü yabancı uyruklu kadın 5 kişi gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından fuhuş yaptığı belirlenen 4 kadın sınır dışı edildi. Fuhuşa aracılık ettiği belirlenen 1 şüphelinin ise polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Bir ihbarı değerlendiren Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Gaziler ve Atatürk Mahallesi’ndeki iki ayrı evde fuhuş yapıldığını belirledi. Söz konusu iki eve, dün gece eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda N.Ö.(42) ile yabancı uyruklu kadınlar I.M.(38), N.M.(34), M.A.(29) ve K.D.(32) gözaltına alındı. Fuhuş yapıldığı belirlenen her iki evde 30 gün süreyle mühürlendi. Gözaltına alınan N.Ö. hakkında ‘fuhuşa aracılık ve yer temini etmekten’, yabancı uyruklu 4 kadının ise ifadelerine başvuruldu. N.Ö.’nün polisteki işlemleri sürerken, diğer 4 şüpheli kadın ise polisteki işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!