Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şampiyon başkanlar D-Smart’ta 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet Nur Çebi 3 kupalı sezonu anlatacak

İSTANBUL,(DHA)- Süper Lig, Türkiye Kupası ve Kadınlar Futbol Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaş’ın başarılı başkanı Ahmet Nur Çebi, 3 kupalı sezonu D-Smart’ta değerlendirecek. Deneyimli gazeteci, Posta Yazarı Faik Gürses, çok sıkıntılı bir süreçte futbolda tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşayan Beşiktaş ile ilgili merak edilen her şeyi soracak, başkan Ahmet Nur Çebi yanıtlayacak. Ahmet Nur Çebi özel programı 24 Mayıs Pazartesi saat 18.00’de D-Smart 77. Kanal Spor Smart’ta ekrana gelecek. 
GİRESUNSPOR BAŞKANI HAKAN KARAAHMET BOL’CA FUTBOL’UN KONUĞU OLUYOR
44 yıl sonra Süper Lig’e yükselen GZT Giresunspor’da başkan Hakan Karaahmet, Bol’ca Futbol programının konuğu olacak. Uzun süre TFF 1’inci Lig’de liderlik koltuğunda oturduktan sonra, Covid-19 vakaları ve sakatlıklar nedeniyle bir ara bocalayan, fakat son dönemde tekrar galibiyet serisi yakalayarak doğrudan Süper Lig’e yükselen Giresunspor’da başkan Hakan Karaahmet, heyecan dolu sezonu D-Smart’ta değerlendirecek. Seçil Menteş ve Emre Bol’un sorularını yanıtlayacak Hakan Karaahmet’in konuk olacağı Bol’ca Futbol 25 Mayıs Pazartesi 22.00’de D-Smart 82. Kanal Spor Smart 2’de ekrana gelecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!