Reklam Alanı
Reklam Alanı

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Onaylandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Samsung, uzaktan öğrenme ve evden çalışma zorunluluklarının ortaya çıkması sayesinde geçtiğimiz yıl 30 milyondan fazla tablet sattı. Bu tabletler arasında en çok satılan seriler ise Galaxy Tab A7 ve Galaxy Tab S6 Lite oldu. Şirket şimdi, artan taleplere cevap verebilmek amacıyla Galaxy Tab A7’nin de kırpılmış bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Galaxy Tab A7’nin Lite versiyonu onaylandı ve yakında kullanıcılar ile buluşabilir.

Giriş seviyesi bir tablet olan SM-T225, Bluetooth SIG’in veritabanında göründü. Sertifika belgesi yeni tabletin Galaxy Tab A7 Lite olarak piyasaya sürüleceğini ve Bluetooth 5.0 özelliğine sahip olacağını gösteriyor. Halihazırda birkaç hafta önce Galaxy Tab A7 Lite’ın bazı özellikleri de sızdırılmıştı. Buna göre tablet, 8.7 inçlik bir ekrana ve ince bir metal tasarıma sahip olacak. Ayrıca Galaxy Tab A7 Lite, MediaTek’in Helio P22T işlemcisi ve 3GB RAM ile donatılacak.

Daha önce ortaya çıkan FCC sertifikası bulunan Galaxy Tab A7 Lite, bir USB Type-C bağlantı noktasına ve bir kulaklık jakına sahip olacak. TÜV Rheinland sertifikasına göre ise tablet 5.100 mAh batarya kapasitesine sahip olurken, 15W hızlı şarjı da destekleyecek. Galaxy Tab A7 Lite’ın önümüzdeki aylarda Galaxy Tab S7 Lite ile birlikte piyasaya sürüleceği de söylentiler arasında. Galaxy Tab S7 Lite, 12,4 inçlik bir QHD LTPS LCD ekrana ve 5G bağlantılı bir modele sahip olacak. Orta sınıf tablette Qualcomm Snapdragon 750G işlemci ve 4GB RAM bulunacak. Her iki model de Android 11 sürümü ile piyasaya sürülecek.

Son olarak, Galaxy Tab A7 Lite ve Galaxy Tab S7 Lite’ın Haziran 2021’de piyasaya sürülmesini beklediğimizi belirtelim.

Kaynak: Technopat

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!