Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sancaktepe’de börekçide 20 dakika arayla 2 hırsızlık 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa ESEN – Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL (DHA) SANCAKTEPE’de alarmı çalmayan börekçiye gelen şüpheliler, 20 dakika arayla iki girerek hırsızlık yaptılar. Börekçiden televizyonu ve bilgisayarı çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı.
Olay, 3 hafta önce Meclis Mahallesi’nde bulunan börekçide saat 02.30 sıralarında yaşandı. İşyerinin camlarını zorlayarak içeri giren 2 hırsız, duvarda bulunan televizyonu çaldıktan sonra işyerinden çıktı. Olaydan 20 dakika sonra tekrar aynı işyerine gelen hırsızlar bu kez de börekçinin kasasını kontrol etti ve bu sırada dizüstü bilgisayarı alarak işyerinden ayrıldı. Hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Börekçinin sahibi Avni Günaçtı, “Hırsızlar camın altından ve üstünden sert bir cisimle boşluktan menteşeleri kırıyorlar ve içeri giriyorlar. İçeri girdikten sonra alarm çalmıyor. Alarm çalmış olsa zaten panik yaparlar. İlk önce içeriden televizyonumu alıyorlar. 20 dakika sonra tekrar geliyorlar, bu kez de bilgisayarımı alıp gidiyorlar” dedi. İşyerinin sahibi Avni Günaçtı, alarmının çalmaması nedeniyle hizmet aldığı güvenlik şirketini suçladı.
Öte yandan olaya karışan hırsızlardan biri, polisin yaptığı çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızların çaldığı bilgisayar bulunurken, televizyonu ise sattıkları öğrenildi.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!