Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sancaktepe’de yeni doğum yapan annelere sürpriz ziyaret

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA)- Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Anneler Günü‘ne özel, Şehit Prof. Dr. İlhan Varak Hastanesi’nde yeni doğum yapmış anneleri ve bebeklerini ziyaret etti. Döğücü, annelere karanfil ve bebek çantası hediye etti. Ayrıca, sağlık çalışanlarının da 

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, ilçede bulunan Şehit Prof. Dr. İlhan Varak Hastanesi’ne giderek yeni doğam yapan anneleri ve bebeklerini ziyaretti etti. Anneler Günü’nü kutlayan Döğücü, annelere karanfil ve bebek çantası hediye etti.

Döğücü ayrıca pandemi sürecinde yoğun çalışan sağlık çalışanlarının da Anneler Günü’nü kutlayarak, onlara da karanfil verdi.

“MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR”

Hastane çıkışı açıklama yapan Döğücü, “Onlara hem ‘gözün aydın’ dedik hem de Anneler Günü’nü kutladık. İlk ve ikinci defa anne olanlar vardı. Kendilerini hayırlı uzun ömürler diledik. Aynı zamanda bayram çikolatalarını ve hediyelerini verdik. Mutluluklarını paylaştık çünkü mutluluk paylaştıkça güzeldir. Bu hastanede kadın doğum bölümümüz de gerçekten görülmeye değer ve çok talep alan bölüm. Dolayısıyla buradaki hastalarımızın memnuniyetini görmek, yeni doğan bebeklerimizin o mis kokusunu hissetmek bizi çok daha mutlu etti” diye konuştu.

“SAĞLIKÇI ANNELERİN DE EMEĞİ BÜYÜK”

Reklam Alanı

Hastanede başhemşire olan Müzeyyen Seymen ise “Öncelikle Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü’ye bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim. Pandemide zor günler yaşanıyor. Biz sağlık çalışanları olarak bu süreci daha da zor geçiriyoruz. Özveriyle çalışıyoruz. Bu yüzden de çalışanlarımız yeri geldiğinde çocuklarını bırakarak buraya geliyor, onlardan da uzun süre ayrı kalıyorlar. Sağlıkçı annelerin de emeği büyük. Herkesin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!